Hyresfrågor

Creo Advokater har lång och gedigen erfarenhet av att bistå klienter i alla frågor som förekommer för såväl hyresvärdar som hyresgäster.
Kontakta oss

Hyresvärd

Oavsett om du som fastighetsägare eller bostadsrättsförening innehar hyresrätter för bostadsändamål eller kommersiella lokaler kan vi på Creo Advokater bistå dig.

Vi hanterar alla former av juridiska överväganden ifrån ingående av hyresavtal till avflyttning för både bostäder och kommersiella lokaler. Det kan till exempel gälla såväl upprättande av hyresavtal och förhandling som obetalda hyror, störningsärenden, överlåtelser, lägenhetsbyten, saknat behov, avtalsfrågor men även vid ombyggnationer, bruksvärderingar och hyresförhandling för bostadslägenheter.

Processande vid hyresnämnd och tingsrätt hör till vår vardag. Tveka inte att höra av dig om du har någon hyresrättslig fråga – stor som liten – Creo finns här för att förenkla din vardag!

Vad vill du läsa mer om?

Kontakta oss

Lokalhyresgäster

Vi hanterar alla former av juridiska överväganden, från ingående av lokalhyresavtal till avflyttning. Det kan till exempel gälla upprättande av hyresavtal, förhandling, överlåtelser och övriga avtalsfrågor.

Processande vid hyresnämnd och tingsrätt hör till vår vardag. Tveka inte att höra av dig om du har någon hyresrättslig fråga – stor som liten – Creo finns här för att förenkla för dig!

Läs mer om besittningsskydd för lokaler här.

Övriga frågor

Har du övriga frågor som inte omfattas av kategorierna ovan?
Kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig! 

Hur vi hjälper dig

Första kontakten sker per telefon eller e-post

Du ringer eller skickar e-post till någon av våra jurister och berättar om ditt problem. Vi bokar tillsammans in en tid för inledande samtal, antingen på advokatbyrån eller hos dig i dina lokaler.

Inledande samtal hos oss eller hos dig

Vi träffas för ett förutsättningslöst möte. Syftet är att vi ska förstå dig och vad du behöver hjälp med. Vi informerar dig även om våra villkor och arbetssätt. När vi har bildat oss en uppfattning om ditt problem ger vi dig konkreta förslag på hur vi kan lösa det.

Rättsskydd och rättshjälp

Vanligen ingår det ett rättsskydd i din hemförsäkring som täcker en stor del av kostnaden för ett juridiskt ombud. Det enda som du som klient då måste stå för är självrisken. Vi hjälper dig gärna att ansöka om rättsskydd. Om du inte har någon hemförsäkring med rättsskydd hjälper vi dig att undersöka möjligheterna till rättshjälp genom rättshjälpsmyndigheten.

Creo skapar värde, löser problem och trappar om möjligt ned konflikter. Vi tycker om människor och trivs med vad vi gör. Vad kan vi göra för dig?
Jörn Liljeström, Grundare

Kontakta oss

Har du några frågor du vill bollplanka eller ha råd i aktuella ärenden är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.
  Se de Allmänna villkoren som alltid gäller vid anlitande av oss.


  • Växel Creo Advokater
   08 – 562 403 40
  • creo@creoadvokater.se
  • Creo Advokater
   Styrmansgatan 2
   114 54 Stockholm
  sv_SESvenska