Vi söker tingsmeriterad jurist eller advokat till vårt team

Vi söker en tingsmeriterad jurist eller advokat med inriktning mot dispositiv civilrätt och processföring för att utöka vårt befintliga team på åtta personer. Tid för start är flexibel.

Byråns inriktning är tvistelösning inom allmän civilrätt och affärsjuridik med viss lutning mot frågor som rör fastigheter och deras ägare, ofta gällande bostadsrättsföreningar.

Vi erbjuder en varm, trivsam och utvecklande arbetsplats med arbetstider som ger utrymme för ett fungerande privatliv.

Du får en bra fast lön och möjlighet till rörlig extra del däröver beroende på intjäning.

Vi jobbar både i team och självständigt. Byrån stöttar sina biträdande jurister att bli advokater så snabbt som möjligt och avsikten är att den som är eller blir advokat så snabbt som möjligt erbjudas delägarskap.

Vårt kontor finns på Styrmansgatan 2 på Östermalm, precis intill Strandvägen, ett attraktivt läge för klienter med ljusa och fräscha lokaler.

Är du den vi söker?

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev till creo@creoadvokater.se.

Har du ytterligare frågar är du varmt välkommen att ringa till Jörn Liljeström 0733 936 712 eller Frida Ristner 08 562 403 49.

Creo creates value, give sound advice, solves problems before conflict arises and resolves conflicts if possible. We like people and enjoy what we do. What can we do for you?
Jörn Liljeström, grundare
en_GBEnglish (UK)