Bostadsrättsfrågor

Creo Advokater har lång och gedigen erfarenhet av att bistå klienter i alla frågor som förekommer för såväl bostadsrättsföreningar som bostadsrättsinnehavare.
Kontakta oss

Bostadsrättsföreningar

Vi på Creo Advokater är en långsiktig samarbetspartner som ser till klientens nytta och behov. Vi hanterar alla för fastighetsägare förekommande fall. Snabbt och effektivt. Vi hjälper er med rättelseanmodan, uppsägning, störningar, lokalhyror, föreningsstämmor och förhandlingar av exempelvis hyror. Allt som ni skulle kunna behöva hjälp med!

Vi är vana och skickliga processförare om det skulle krävas att driva en process i domstol. Vår erfarenhet ger oss också goda möjligheter att bedöma förutsättningarna för framgång i målet på förhand. 

Läs mer om:

Privatpersoner

Bostadsrätt

Vi på Creo Advokater hjälper dig som vid köp eller försäljning av en bostadsrätt råkar ut för problem såsom fel i bostadsrätten, oenighet om köpeskillingen på grund av ändrade förhållanden eller frånträdande av förhandsavtal. Om det skulle uppstå konflikter med föreningen hjälper vi dig med det också. Det kan gälla till exempel störningar, ombyggnationer eller hyresfrågor. 

Säljare av bostadsrätt
Köpare av Bostadsrätt

Övriga frågor

Har du övriga frågor som inte omfattas av kategorierna ovan?
Kontakta oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig! 

Hur vi hjälper dig

Första kontakten sker per telefon eller e-post

Du ringer eller skickar e-post till någon av våra jurister och berättar om ditt problem. Vi bokar tillsammans in en tid för inledande samtal, antingen på advokatbyrån eller hos dig i dina lokaler.

Inledande samtal hos oss eller hos dig

Vi träffas för ett förutsättningslöst möte. Syftet är att vi ska förstå dig och vad du behöver hjälp med. Vi informerar dig även om våra villkor och arbetssätt. När vi har bildat oss en uppfattning om ditt problem ger vi dig konkreta förslag på hur vi kan lösa det.

Rättsskydd och rättshjälp

Vanligen ingår det ett rättsskydd i din hemförsäkring som täcker en stor del av kostnaden för ett juridiskt ombud. Det enda som du som klient då måste stå för är självrisken. Vi hjälper dig gärna att ansöka om rättsskydd. Om du inte har någon hemförsäkring med rättsskydd hjälper vi dig att undersöka möjligheterna till rättshjälp genom rättshjälpsmyndigheten.

Kontakta oss
Creo skapar värde, löser problem och trappar om möjligt ned konflikter. Vi tycker om människor och trivs med vad vi gör. Vad kan vi göra för dig?
Jörn Liljeström, Grundare

Kontakta oss

Har du några frågor du vill bollplanka eller ha råd i aktuella ärenden är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.
  Se de Allmänna villkoren som alltid gäller vid anlitande av oss.


  • Växel Creo Advokater
   08 – 562 403 40
  • creo@creoadvokater.se
  • Creo Advokater
   Styrmansgatan 2
   114 54 Stockholm
  sv_SESvenska